Kan ik pinnen?

Pinnen is helaas niet mogelijk. Betaling voor consulten, workshops of cursussen dienen bij aanvang gepast te worden voldaan.

Is het mogelijk op locatie te komen?

Dit bestaat zeker tot de mogelijkheid. Men dient er echter rekening mee te houden, dat hiervoor een kilometer vergoeding telt van € 0,20 de kilometer. Verder dient men zelf te zorgen voor het aantal deelnemers die mee willen doen met een cursus of workshop. Data en tijdstip gaat in overleg.

Wat is encaustic?

Encaustic wordt ook wel eens “was-strijken” genoemd. En eigenlijk geeft dat al aan wat het is. Het strijken van was. Hiervoor gebruik je een speciaal encaustic ijzertje waarop je een blokje gekleurde was laat smelten. Dit strijk je daarna op een speciaal gecoat papier. Hierdoor ontstaan mooie intuïtieve schilderijtjes.

Heb ik zelf een materiaal nodig?

Tijdens een workshop kun je het materiaal gebruiken die door mij worden aangeboden. Daarna kun je altijd nog beslissen of je voor thuis nog spullen aan gaat schaffen.

Wat is een mandala?

Het woord mandala komt uit het Sanskriet, een taal die behoort tot de Indische of Indo-Arische talen. De letterlijke vertaling van mandala is cirkel. De cirkel wordt gezien als een magische vorm. Het heeft geen begin en geen eind. Door het tekenen van mandala’s kun je goed in contact komen met jezelf en daardoor innerlijke processen op gang brengen. Het biedt een mogelijkheid om je los te maken van oude patronen en denkbeelden. Mandala’s maken kan een helende werking hebben en een creatieve ontwikkeling voor jezelf betekenen. Het maken of inkleuren van een mandala kan rustgevend zijn en je helpen te groeien en je innerlijke kracht te vinden.

Ik kan niet tekenen!

Geen enkel probleem! Het gaat tenslotte om het plezier en de ervaring van het tekenen.

Start typing and press Enter to search

error: Copyright © Omael.nl