Kan ik pinnen?

Pinnen is helaas niet mogelijk. Betaling voor consulten, workshops of cursussen dienen bij aanvang gepast te worden voldaan.

Wat is een mandala?

Het woord mandala komt uit het Sanskriet, een taal die behoort tot de Indische of Indo-Arische talen. De letterlijke vertaling van mandala is cirkel. De cirkel wordt gezien als een magische vorm. Het heeft geen begin en geen eind. Door het tekenen van mandala’s kun je goed in contact komen met jezelf en daardoor innerlijke processen op gang brengen. Het biedt een mogelijkheid om je los te maken van oude patronen en denkbeelden. Mandala’s maken kan een helende werking hebben en een creatieve ontwikkeling voor jezelf betekenen. Het maken of inkleuren van een mandala kan rustgevend zijn en je helpen te groeien en je innerlijke kracht te vinden.

Heb ik zelf een materiaal nodig?

Tijdens een workshop kun je het materiaal gebruiken die door mij worden aangeboden. Daarna kun je altijd nog beslissen of je voor thuis nog spullen aan gaat schaffen.

Wat is encaustic?

Encaustic wordt ook wel eens “was-strijken” genoemd. En eigenlijk geeft dat al aan wat het is. Het strijken van was. Hiervoor gebruik je een speciaal encaustic ijzertje waarop je een blokje gekleurde was laat smelten. Dit strijk je daarna op een speciaal gecoat papier. Hierdoor ontstaan mooie intuïtieve schilderijtjes.

Wat is een oorkaars?

Een oor- of lichaamskaars is te vergelijken met een hol kokertje, welke in het oor of op het lichaam wordt geplaatst. Hiervoor gebruik ik de Tàdè kaarsen. Deze zijn voor 100% gemaakt uit natuurlijke grondstoffen. De kaarsen zijn samengesteld uit vlaslinnen, bijenwas, indische saffraanwortel of kurkuma en etherische oliën. De kaars is in bijenwas gedrenkt vlaslinnen en bevat kurkuma dat ontstekingsremmend werkt. De kaarsen zijn gekeurd door Kermi:2003/000103-1 (Hongaars instituut voor kwaliteits controle)

Moet ik me uitkleden voor healing?

Nee, zeker niet! Een healing werkt door kleding heen. U neemt gekleed plaats op een behandeltafel. Indien gewenst met een dekentje over u heen. Mijn handen plaats ik op of boven het lichaam en de energie doet haar werk. Het enige wat u uit hoeft te doen, zijn uw schoenen.

Moet ik geloven in healing?

Een healing werkt tevens op het onderbewuste. Ook al bent u dus in lichte mate sceptisch, toch werkt een healing op het vlak dat dit nodig heeft.

Hoeveel healing/oorkaars consulten heb ik nodig?

Dit is heel persoonlijk. Het ligt namelijk aan de mate van onbalans in het lichaam. De eventueel diepere oorzaken hiervan en in welke mate u tevreden bent met de vorderingen. En natuurlijk, of u deze vorm van healing als prettig ervaart.

Wat is de duur van een healing consult?

Vooraf bespreken we de eventuele klachten en wordt u op het gemak gesteld. Dan start de behandeling welke ongeveer een uur zal duren. Nadien bespreken we samen de eventuele ervaring om duidelijkheid te krijgen. Dit zal bij elkaar bijna 1½ uur duren.

Is het mogelijk op locatie te komen?

Dit bestaat zeker tot de mogelijkheid. Men dient er echter rekening mee te houden, dat hiervoor een kilometer vergoeding telt van € 0,20 de kilometer. Verder dient men zelf te zorgen voor het aantal deelnemers die mee willen doen met een cursus of workshop. Data en tijdstip gaat in overleg.

Ik kan niet tekenen!

Geen enkel probleem! Het gaat tenslotte om het plezier en de ervaring van het tekenen.

Start typing and press Enter to search

error: Copyright © Omael.nl